Det er ikke kun i skoletiden at eleverne og familierne ser hinanden. I Fjaltring er der et rigtig stærkt socialt sammenhold, der er mange idéer og initiativer. Det er der også blandt skolens forældre.

Lige nu er der forældrearrangeret svømning, hvor de fleste af skolens elever og nogle forældre følges ad til svømning en gang om ugen.

Der er ca. 1 fredag eftermiddag/aften om måneden fælles madlavning og spisning i skolens køkken, hvor temaet er spansk.

Forældrene har også taget initiativ til en fælles økologisk madordning på skolen. Den kører fast tre gange om ugen. Her kan forældre byde ind med forskellige hjemmelavede råvarer. De kan også komme forbi og spise sammen med børn og lærere på skolen.

Skolen stille gerne lokalerne til rådighed og bakker op om de forældreinitiativer, der er. Der er både mulighed for fællesspisning, sport og leg, MGP fester eller blot at mødes til en kop kaffe mens børnene leger på legepladsen.

0 Shares