Motion og go`mad  – en del af livet på Fjaltring Friskole

Gennem mange års erfaringer mener vi, at vi har fundet opskriften på, hvordan vi skaber motiverede elever der bare er super klar på undervisningen. Vi har nogle elever der virkelig kan yde maximalt og det tror vi på, at vi har, fordi de får lige det, de hver især har brug for. Det er egentlig ganske simpelt, motion og frisk luft i en god kombination af go`mad, god tid efterfulgt af god leg.

Derfor har vores elever også nogle ret lange pauser, der skal nemlig være tid til både motion og leg, men også den gode madpakke som vi spiser sammen i en spisepause, hvor der netop er god tid og ro til at nyde maden.

Det betyder alverden for en god skoledag …

Økologisk madordning

Forældrene er gået sammen om at lave en økologisk madordning og den kører 3 dage om ugen. De andre dage har børnene selv madpakker med. Her handler nogle af børnene ind hos vores lokale købmand, som ligger nabo til skolen. Han har økologiske varer og han ved, hvad vi gerne vil have. Forældre byder også nogle gange ind med hjemmelavet leverpostej og pølse, økologiske æg og grønt. Når der er handlet gør børnene maden klar. Det er ikke den store varme ret, men økologisk brød, pålæg og grønt.

0 Shares