Velkommen til Fjaltring Friskole efter sommerferien

Kære elever og forældre

Vi håber, at I alle har haft en dejlig varm sommerferie. Den sidste uge har vi lærere brugt på at forberede os, og vi glæder os helt vildt til at se jer alle.
Vi bliver 26 elever hvoraf 7 er nye. I ønskes alle hjerteligt velkommen.

I det nye skoleår skal I også lære jeres nye lærer og skoleleder at kende, det bliver spændende – Hun glæder sig helt vildt. Skolens andre lærere, Ane og bestyrelsen håber, at I alle vil hjælpe med at gøre det til et magisk skoleår.

Her kan I se planen for mandag, hvor alle der har lyst til at være med, er velkomne til hele eller dele af dagen.

8.05-8.40: Alle er klar til morgensamling. Vi mødes i entréen.

• Velkomst v. Ane
• Morgensang
• Flaget hejses
• Præsentation
• Skemaer udleveres
• Sang

8.40-9.40: Vi går ud i klasserne med vores klasselærer

9.40-10.05: Pause

10.05-11.05 Lærerne roterer rundt mellem klasserne

11.05-12.00 Spisetid og pause

12.00-12.40 Fælles afslutning v. Ane

12.40 SFO-tid, hvor alle elever er velkomne til at blive. (Voksen i SFO´en er Ane)

Tirsdag møder I ind til almindelig tid og herfra følger I jeres skoleskemaer.

De bedste hilsner til jer alle fra
Fie, Rikke, René, Ane og skolens bestyrelse

Kommende arrangementer
• Fredag d. 10/8 er der Open By Night i Fjaltring
• Lørdag d. 11/8 kl. 9.00 er der fælles arbejdsdag på skolen. Her mødes alle der har tid og hjælper med at få skolen gjort klar til første skoledag. Er der mon 4-6 personer der vil tage en trailer med? Vi skal have kørt en del på genbrugspladsen.
(Vi har en teatergruppe boende på skolen, som forlader skolen mandag d. 13/8, så rengøringen af gymnastiksalen, hvor de holder til må vente.)
• Torsdag d. 23/8 kl. 19.00 afholder vi forældremøde, her forventer vi at se så mange forældre som muligt.

Vi glæder os til at se så mange som muligt til alle arrangementerne. Vi vil komme til at værdsætte jeres tilstedeværelse og deltagelse til alle former for arrangementer på skolen.